۶قابلیت پنهان گوگل

 هیچکسی پوشیده نیست که گوگل از برترین جستجوگر های این دنیای بزرگه و همیشه از گزینه های اصلی برای جستجوکردن به شمار می آید .گوگل علاوه بر مشخصاتی که عموم از اونها استفاده میکنند،ترفند ها و ویژگی های پنهانی دارد که ما میخواهیم6 تا از آن ها را برای شما بیان کنیم. ...

1-آب و هوای شهر های مختلف با گوگل 
این یکی از جالب ترین ویژگی های پنهان گوگل است .شما با استفاده از این خاصیت می توانید با جستجوی عبارتweather tehran درجه و آب و هوای شهر تهران رو ببینید.

برای صورت کلی باید عبارت زیر رو جستجو کنید: 
Weather {نام شهر}

2-ماشین حساب گوگلی
کارهای ساده:

کارهای پیشرفته:

گرفتن اطلاعات برای سایت های مختلف

nfo:{آدرس}

3-تبدیل واحد پول با گوگل

{واحد دوم} in {واحد اول}

4-اطلاعات درباره یک کلمه

define: {کلمه}

5-ساعت یک شهر

ime {نام شهر}

6-دیدن نقشه یک شهر یا کشور

map{آدرس}


مزایا و معایب مرورگرهای معروف اینترنت

اولین و مهمترین نیاز هر کاربر اینترنت در زمان اتصال به اینترنت استفاده نمودن از یک مرورگر وب می باشد. بنابراین داشتن یک مرورگر سریع و در این حال با ثبات از ضروری ترین نیاز های هر کاربر اینترنت می باشد.

● بررسی: مزایا و معایب مرورگرهای معروف اینترنت 
اولین و مهمترین نیاز هر کاربر اینترنت در زمان اتصال به اینترنت استفاده نمودن از یک مرورگر وب می باشد. بنابراین داشتن یک مرورگر سریع و در این حال با ثبات از ضروری ترین نیاز های هر کاربر اینترنت می باشد، به همین جهت در این پست قصد داریم شما را با ۶ تا از معروفترین مرورگر های وب دنیا و تاریخچه آنها آشنا کنیم: 
● مختصری از تاریخچه پیدایش مرورگر ها: 
با پیدایش سیستم عامل های همچون مایکروسافت ویندوز، دنیای کامپیوتر دچار تحولات زیادی شد من جمله کنار گذاشتن سیستم عامل های همچون داس که جز یکسری فرامین متنی و دانستن آنها کارایی بیشتری نداشت. با پیدایش ویندوز و حضور پنجره ها کار با کامپیوتر ها راحت تر گشته و امکانات استفاده از نرم افزارهای متعدد تر را در اختیار کاربران قرار می دهد. چیزی از پیدایش ویندوز تازه از تخم در آمده (مودبانه: نوپا) نمی گذشت که سرو کله ی اینترنت بر روی کامپیوترهای شخصی یا همان پی سی PC باز شد. در ابتدا ویندوز چیزی تحت عنوان مروگر وب بر روی سیستم عامل خود نداشت و کاربران ویندوز جهت استفاده از اینترنت نیاز به نصب مرورگری به نام Netscape Browser که جهت استفاده در کامپیوتر های شخصی بود داشتند. این مرورگر سال ها توانست محبوبیت زیادی را در بین کاربران اینترنت به دست آورد تا اینکه شرکت مایکروسافت با ارایه اولین نسخه از مروگر خود به نام Internet Explorer بازار مرورگر های وب را در اختیار خود قرار داد و شرکتAOL یا Netscape را به شدت شکست دهد. این روند همچنان ادامه داشت تا حدود سالهای ۲۰۰۱ -۲۰۰۰ با افزایش کاربران اینترنت و استفاده انها از Internet Explorer به عنوان محبوبترین مرورگر وب و ظهور نسل جدید ویروس نویسان و کد های مخرب Internet Explorer را به عنوان اولین هدف خود قرار می دادند. تنها اقدام مایکروسافت ارایه Patch های متعددی برای این مشکلات بود که کارایی خوبی نداشتند (نوش دارو بعد از..) اینجا بود که اولین جرقه های ارایه مروگر های وب به ذهن شرکت های نرم افزاری دنیا رسید من جمله مهمترین این تحولات به جدا شدن ۲ شرکت قدیمی ّAOL و Mozilla که باهم به ارایه نرم افزار Netscape Browser می پرداختند اشاره نمود. 
۱) Microsoft Internet Explorer: نامی آشنا برای تمام کاربران وب، راحت بودن و ساده بودن کار با این مرورگر و از همه مهمتر رایگان بودن این مرورگر از جمله مهمترین خصوصیات این مرورگر می توان نام برد که به پر کاربردترین مرورگر وب مبدل شده است. 
▪ مزایا: 
داشتن قابلیت بستن پنجره های تبلیغاتی (pop-up blocker)، بالا بردن ضریب امنیتی مرورگر در سرویس پک ۲ ، پشتیبانی از قابلیت ActiveX معایب: حفره های امنیتی متعدد، پشتیبانی نکردن از RSS، تکنیکال ساپورت گران نتیجه گیری: این مرورگر هم هنوز طرفداران زیادی را دارد اما به دلایل فوق و امنییت پایین در بسیاری از کشور ها کنار گذاشته و از مرورگر های دیگری استفاده می کنند. اما با ظهور Internet Explorer ۷ در ویندوز ویستا بازار همه این مرورگر های تازه به دوران رسیده برچیده خواهد شد...!؟ 
۲) Avant Browser: 
یکی دیگر از مرورگر هایی که بر پایه اینترنت اکسپلورر کار می کند، نرم افزار فوق دارای سرعت بالا، پایداری، محیط کاربر پسند و ویژگی چند پنجره در یک پنجره می باشد. این مرورگر با پشتیبانی از ۳۹ زبان زنده دنیا در نوع خود بی نظیر است. این نرم افزار کاملاً رایگان میباشد و برای استفاده از آن هیچگونه محدودیتی وجود ندارد، به دور از هر گونه تبلیغ و یا نرم افزار های جاسوسی می باشد. 
▪ مزایا: همان اینترنت اکسپلور با یکسری قابلیت های اضافه شده به آن مانند: ـ پشتیبانی از پوسته های مختلف برای جذاب تر شدن محیط کار برای کاربر ـ حالت تمام صفحه واقعی با حذف دستگیره های پیمایش و مخی کردن تسک بار ـ کنترل همزمان چندین پنجره باز برای متوقف کردن و بستن چندین پنجره ـ پشتیبانی کامل از تمامی امکانات اینترنت اکسپلورر همانند پذیرش کوکی ها، جاوا، فلش، پلیرها، اکتیو ایکس و ... ـ بلوکه کردن پنجره های تبلیغاتی و ... 
▪ معایب: حفره های امنیتی متعدد , پشتیبانی نکردن از RSS , تکنیکال ساپورت برای نسخه های دانلودی ندارد. 
▪ نتیجه گیری: این مرورگر بازهم به دلیل استفاده از موتور اینترنت اکسپلور جهت کاوش وب دارای همان مشکلات اینترنت اکسپلور نیز می باشد. 
۳) Mozilla Firefox: 
بعد از جدا شدن شرکت Mozilla این شرکت مبنا کاری خود را در جهت تولید مرورگری که هم رایگان باشد و نیز Open Source قرار داد. این شرکت در ابتدا با ارایه مرورگری به نام Mozilla و از طرفی سورس ان توانست بسیاری از مشکلات مرورگر خود را برطرف کند این مرورگر دارای تنظیمات پیچیده بود و نتوانست بین کاربران جا باز کند اما داری سرعت و امنییت بسیار بالاتری نسبت به IE بود تا اینکه با ورِِِژن موزیلا ۱.۷ خود به اوج خود رسید. در این هنگام مسولان این شرکت در جهت تولید نرم افزاری ساده ترو کم حجم تر شبیه اینترنت اکسپلور بر آمدند که نتیجه این کار مرورگر دیگری به نام Fire bird بود این نرم افزار توانست طرفداران زیادی را بدست آورد تا اینکه اکنون با نام fireFox روباه آتشین توانست خود را به عنوان یکی ار سرسخت ترین رقبای اینترنت اکسپلور مبدل نمایید و طرفداران بسیار زیادی را در دنیا بدست اورد. 
▪ مزایا: 
قابلیت باز کردن صفحات در زبانه ها, داشتن توانایی بستن پنجره های تبلیغاتی و ابزار های جستجو در خود مرورگر بدون نیاز به ورود به سایت موتور های جستجو, پشتیبانی از RSS, امنیت بالا, رایگان بودن. 
▪ معایب: 
بدلیل پشتیبانی نکردن از ActiveX نمی توان بعضی از سایتها را با آن مشاهده کرد. نتیجه گیری: فعلا که بازار مروگر را اشغال کرده و طرفداران زیادی داره به طریکه گوگل هم یک صفحه مخصوی این کاربران زده و باید منتظر بمونیم بیبینم با آمدن IE۷ بازهم پا بر جا میماند یا از رده خارج می گردد..!؟ 
۴) Opera: 
به جرات می توان گفت که این مرورگر در حال حاضر سریعترین و خوش دسترین و زیباترین مرورگر موجود در وب است. بعد از آمدن رقبای همچون فایرفاکس مدیر این شرکت نیز در جهت ان بر آمد تا استفاده از این مرورگر را از ورژن ۸.۵ به بعد رایگان و بدون هیچ گونه تبلیغی ارایه دهند تا بلکه بتوانند طرفداران زیادی را بدست آورند این نرم افزار در این سادگی محیط نرم افزاری خود بسیار ی تنظیمات مهم و پیچده دارد که برای کاربران حرفه و طراحان وب بسیار جذاب می باشد. 
▪ مزایا: داشتن تنظیماتی برای سفارشی کردن محیط گرافیکی مرورگر, پشتیبانی از RSS بسیار جذاب و ساده و داشتن قابلیت باز کردن صفحات در زبانه ها و دانلود منیجر جراگانه جلوگیری از پاپ آپ ها کد های جاوا و... 
▪ معایب: مجانی نبودن ورژن های قدیمی آن و تکنیکال ساپورت ضعیف همچنین پیچیدگی منو ها و تنظیمات بیش از حد آن برای کاربران مبتدی مشکل ایجاد می کند. نتیجه گیری: با رایگان نمودن این نرم افزار از ورژن ۸.۵ این نرم افزار طرفداران زیادی را پیدا خواهد نمود و شاید هم روزی جای فایر فاکس بگیرد لیاقتشم داره...!؟ 
۵) Netscape Browser: 
AOL نیز با جدا شدن شرکت موزیلا سعی در تولید همان مرورگر معرف Netscape Browser نمود ولی در ورژن های جدید خود به جای تولید مرورگر مبدل به شتر مرغی شده که در مروگر های خود هم از موتور اینترنت اکسپلور بهر می برد هم از موتور مرورگر فایر فاکس یا به قول معروف این شرکت با یک تیر می خواهد ۲ نشان را بزند یعنی هم کاربران اینترنت اکسپلورر را به خود جذب کند هم کاربران فایرفاکس را...؟! 
▪ مزایا: دسترسی به امکانات موجود در این مرورگر بسیار آسان و راحت است به طوری که هیچ یک از خصوصیات براوزر برای شما ناشناخته نمی ماند. امنیت بالا , پشتیبانی از RSS , وجود گزینه هایی برای سفارشی کردن محیط مرورگر و ارائه شناسنامه های سایت ها برای جلوگیری از حملات فیشینگ از دیگر خصوصیات این مرورگر است. 
▪ معایب: تنظیمات مربوط به قابلیت RSS بسیار پیچیده و سخت می باشند. 
● نتیجه گیری: مرورگر بسیار ساده و جذابی هست اما از لحاظ قرار گیری منو ها دچار مشکل است و کار با آن به راحتی اپرا نیست ولی اگر دنبال امنیت بالایی هستید.

عجیب ترین ویروس های رایانه ای

طبقه بندی : فناوری اطلاعات

- مقالات براساس یک گزارش امنیتی، فهرست عجیب ترین ویروس های رایانه ای در سال ۲۰۰۸ میلادی منتشر شد.

بنابر اعلام شرکت امنیتی Panda Security، تمامی این کدهای مخرب دارای نوع ساختار، روش انتشار یا عملکردهای خاصی بوده اند که به نحوی موجب افزایش وسعت و ریسک تخریب یا ایجاد جذابیت در روش عملیاتی آنها شده است.

علاوه بر این، روشهای عجیب و نامتعارف در طراحی، تولید و انتشار کدهای مخرب همواره مورد توجه خرابکاران اینترنتی بوده است. زیرا استفاده از این روشها، افزایش محبوبیت و شهرت آنها در میان همکاران زیرزمینی شان، کاربران اینترنت را نیز به انجام فعالیت های پرخطر و غیر ایمن در وب ترغیب می کند.
کارشناسان امنیتی پاندا بر این عقیده اند که خلاقیت مجرمان اینترنتی در طراحی روش های عجیب تخریب بی تأثیر نیست. اما علاوه بر این عامل مهم، تأثیر اتفاقات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بزرگ مانند بحران جهانی اقتصاد و نیز روانشناسی فردی اجتماعی کاربران و همینطور سوء استفاده از علایق، سلایق و موضوعات مورد توجه کاربران چندان دور از نظر نبوده است.
لطفاً به شیوه تخریبی این کدهای مخرب توجه کنید:
- P۲Pshared U، کرم رایانه ای در منوی غذاهای آماده!
با انتشار این کرم در اوایل دسامبر ۸۲۰۰، شرکت آمریکایی مک دونالد، بزرگترین رستوران زنجیره ای غذاهای آماده، مورد استفاده ابزاری در طراحی حملات وسیع اینترنتی قرار گرفت.
این کرم به صورت ضمیمه یک نامه با موضوعات تبریک سال نو میلادی به کاربران ارسال می شود.
در این نامه به شما گفته می شود که یک بن تخفیف برایتان در نظر گرفته شده که می توانید در هنگام مراجعه به هر کدام از رستوران های مک دونالد از آنها استفاده کنید. اما این بن تخفیف، چیزی نیست به جز یک کرم رایانه ای که با کلیک بر روی آن، رایانه شما با آلودگی نسبتاً شدیدی مواجه خواهد شد.
- AgentJEN پستچی قلابی!
تصور کنید که یک پستچی به در منزل شما مراجعه می کند تا یک بسته پستی را به شما تحویل دهد اما به محض این که شما در خانه را باز کردید، لشکری از مجرمان و جنایتکاران مسلح آماده اند تا به خانه شما سرازیر شوند و تا جایی که قدرت دارند آن را زیر و رو و حتی به طور کامل ویران کنند. این تروژان و به دنبال آن دسته از کدهای مخرب ریز و درشت در پس نامه ای مخفی شده اند که شاید شما هم آن را در صندوق پست الکترونیک خود پیدا کنید. به هر حال این نامه از یکی از ادارات محلی یا مرکزی پست به شما ارسال شده است که اگر به هر دلیل فایل ضمیمه آن را اجرا کنید، شاهد یک فاجعه دیجیتال خواهید بود.
- Banbrd FXT، به هر حال شما بی گناه نیستید(قسمت اول)!
این کرم خطرناک در نامه های الکترونیک مخفی می شود، در این نامه ها که به ظاهر از طرف اداره محلی پلیس یا یک مرکز امنیتی ارسال می شوند، کاربر متهم به مشارکت در جرم های رایانه ای و اینترنتی شده و IP وی توسط مأموران امنیتی ردیابی و ثبت می شود. سپس از وی خواسته می شود که گزارش اتهام خود را با کلیک بر روی ضمیمه نامه دریافت کند، اما این فایل متنی هم چیزی نیست به جز نسخه ای از یک بد افزار که با نصب خود در سیستم رمزهای عبور و شماره های حساب بانکی را حین اتصال به بانک های آنلاین، سرقت می کند.
- SinowalVTJ، پیشدستی فوق العاده!
این کد مخرب ترین ویروس های منتشر شده در سال ۸۰۰۲ میلادی بوده است. ابتدا نامه ای را در صندوق پستی خود مشاهده می کنید که از طرف شخصی ناشناس برایتان ارسال شده. آن را باز می کنید… شخص ناشناس به شما گفته است که تاکنون چندین بار از آدرس شما برای وی ویروس های خطرناکی ارسال شده است و این که وی به عمدی یا غیرعمدی بودن این مسئله اهمیتی نمی دهد؛ اما در صورت تکرار، این موضوع را با مستندات موجود به پلیس اطلاع خواهد داد.
مستندات موجود برای اطلاع شما نیز به نامه ضمیمه شده اند… اما دستپاچگی و سپس کلیک بر روی این فایل، رایانه خود را در معرض حمله کرم sinowalVTJ قرار خواهید داد که یکی از مخرب ترین و سمج ترین ویروس های رایانه ای است.
-BatGenD آشپز بی مزه!
اگر به فایلی مشکوک برخورد کردید که نام آن «دستور پخت انواع کیک به شیوه اسپانیایی» بود روی آن کلیک نکنید. البته اگر هم روی آن کلیک کنید اتفاق خاصی نمی افتد؛ چون در ابتدا همه چیز خوب پیش می رود. این فایل خود را دستورالعمل کامل آشپزی و پخت شیرینی معرفی می کند. اما پس از مدتی می فهمید که در حقیقت این کد، ابزاری را در رایانه شما نصب کرده که خود یک موتور ساخت و تولید ویروس های رایانه ای است. از این به بعد داستان را خودتان حدس بزنید!
-AidrederA، این یکی را اصلا جدی نگیرید!
تاکنون ویروس های زیادی تولید شده اند که با موضوع پیشگویی آینده و فال بینی، کاربران را به دانلود فایل های آلوده تحریک کرده اند، اما بی شک این ویروس سمج، عجیب ترین آنهاست؛ چون پس از نفوذ در سیستم، پیغام هایی را به صورت پی درپی به شما نمایش می دهد مبنی بر این که شما به زودی کشته خواهید شد یا به نحو مرموزی خواهید مرد! تصور کنید که این پیغام ها به صورت پی درپی و آزاردهنده ای نیز برای شما نمایش داده شوند. مضاف بر این که اگر شما گزینه OK را که در زیر این پیغام قرار داده شده کلیک نکنید، پنجره حاوی آن روی صفحه نمایش شما باقی خواهد ماند. شاید منتشرکننده این ویروس فکر کرده این یعنی این که شما با مرگ خود در آینده ای نزدیک موافقید!!.
- BankerLLN، همه خرابکاری های رئیس جمهور!
اگر با یک فایل با تصویر پرچم ایالات متحده برخورد کردید، حتما به آن شک کنید. به احتمال زیاد این فایل، به یک کرم رایانه ای آلوده است که از طریق حافظه های جانبی، صندوق های پست الکترونیک یا از طریق کنجکاوی شما برای مشاهده یک فیلم اینترنتی جذاب از انتخابات اخیر ایالات متحده در رایانه شما وارد شده است. رمزهای عبور و اطلاعات بانکی شما هدف اصلی این کرم محسوب می شوند. پس یا از ضد ویروس های به روز استفاده کنید یا هفته ای یکبار تمام اطلاعات بانکی خود را تغییر دهید!
- BanbraGDB به هرحال شما بی گناه نیستید (قسمت دوم)!
اگر روزی پلیس به منزل شما مراجعه کند، شاید در را به روی او باز کنید و وی را به منزل خود راه دهید و شاید از او درخواست مدارک شناسایی کنید. در مورد انتشار کرم BanbraGDB نیز دقیقا همین شرایط حاکم است. این بدافزار خود را به عنوان یک اطلاعیه پلیسی جا می زند و به کاربر اعلام می کند که از رایانه وی در یک حمله خرابکارانه اینترنتی استفاده شده و از وی می خواهد که اطلاعات مفصل را با مراجعه به لینک زیر دریافت نماید. به محض اینکه کاربر برای درخواست اطلاعات بیشتر، روی لینک موجود در پایین نامه کلیک می کند یک کرم اینترنتی به شکل نامحسوس در رایانه وی نصب می شود و به سرقت اطلاعات شخصی وی می پردازد.
براساس اعلام Pandal abs، لابراتوارهای امنیتی پاندا، با توجه به منسوخ شدن بسیاری از روش های فریبکارانه که کاربران را به دانلود فایل های آلوده یا کلیک بر روی لینک های مخرب تحریک می کنند، بکارگیری روش های جدید مانند استفاده از کدهایی به نام ترس افزار یا Shockware مورد توجه خرابکاران اینترنتی قرار گرفته است. این نوع بدافزار که نمونه هایی از آنها را در همین گزارش ملاحظه فرمودید، با دستپاچه کردن کاربران و ایجاد ترس و دلهره آنها را به انجام عملکردهای سریع و ناآگاهانه که معمولا بسیار ناایمن هستند، وادار می کند.
برای اطمینان از عدم وجود کدهای مخرب در سیستم ها و شبکه های رایانه ای می توانید به ترتیب از برنامه های آنلاین و رایگان Panda Activescan و Panda Malware Radar به آدرس www.infectedornot.com استفاده نمایید